Už vás nebaví ošklivé počasí?
Česká Republika sice leží v mírném podnebném pásu, ale člověku se někdy zdá, že plískanic a zamračených dnů je poslední dobou nějak moc. Kdo má raději sluníčko a teplo, ten by rád trávil většinu času u moře. Je to i vaše přání? Soud nechcete pořád cestovat po dovolených, ale rádi byste zakotvili na jednom místě každý rok třeba na několik měsíců, mohlo by být pro vás ideálním řešením, kdybyste si koupili svou vlastní nemovitost u moře.

chorvatsko split

Pokud máte rádi Chorvatsko…
Tak je pro vás jasnou volbou. K Chorvatsku máme blízko, protože je nám zeměpisně a kulturně opravdu velmi podobné. Cesta sem trvá jen pár hodin, a najdeme tu řadu velmi známých pláží a resortů, kam každoročně jezdí tisíce lidí. Patříte i vy mezi ty, kteří jezdí do Chorvatska? Pokud vám nevyhovuje stávající nabídka ubytování, a raději jste měli svoje vlastní soukromí k dispozici kdykoliv budete chtít, dopřejte si ho. Nabízíme prodej bytu v Chorvatsku.

Vyberte si nás, pokud chcete mít svoje bydlení u moře k dispozici okamžitě a sami pro sebe. Bydlete v novostavbě, která obsahuje několik bytů. Bytové jednotky – apartmány – jsou plně vybaveny, odpovídají požadavkům na komfortní a moderní bydlení, a jsou pár kroků od moře. Můžete si užívat slunné dny plné koupání v čisté vodě nebo výlety po okolí.

byty u moře

Spolupracujeme s firmou, která byty staví.
Zaručujeme vám

  • Kvalitu staveb
  • Solidní jednání
  • Spolehlivost
  • Právní zastoupení

V Chorvatsku žijeme řadu let, a za tu dobu jsme ho poznali opravdu hloubky. Pokud chcete být i vy stálým návštěvníkem a nebo sem chcete přesídlit trvale, nic vám nestojí v cestě. Byty se staví pravidelně, a díky velké poptávce jsou zpravidla pryč ještě před dokončením stavebních prací. Vyberte si z naší nabídky svůj byt u moře, a těšte se na krásné chvíle, které zde můžete strávit. Obraťte se na nás – pomůžeme vám vybrat váš nový slunný byt.