Už po dlouhá desetiletí nám nejrůznější typy světelných zdrojů pomáhají osvětlit nejen naše domovy či kanceláře a dílny, ale také ulice a další místa na zemi, aby zvýšili viditelnost https://www.cspsd.cz/681-dopravne-bezpecnostni-akce-viditelnost a pocit bezpečí i v noci. My https://www.lightpark.cz/vybojky-osram-vialox-nav-e/ Vám nabízíme vysoce kvalitní světelné zdroje od renomovaných světově proslulých výrobců a to v opravdu velmi rozmanitém výběru, ve kterém jistě najdete to, co hledáte i Vy.

malá lucernička

U nás http://shop.lightpark.cz/sodikove/c-1816/ najdete kvalitní a spolehlivé výbojky určené pro exteriér, tedy právě pro dokonalé osvětlení ulic, parkovišť či celých sportovních nebo průmyslových areálů, které Vám pomohou se cítit bezpečně nejen v noci, ale také ve velmi husté mlze. Přesně tak. Metalhalogenidové či sodíkové výbojky jsou tím nejúčinnějším světelným zdrojem moderní doby, který má dokonalou viditelnost právě i v tom nejhorším počasí.

Kromě toho, že tyto výbojky patří mezi nejúčinnější světelné zdroje s dokonalou viditelností, jde také o úsporné světelné zdroje a to hlavně díky jejich dlouhé životnosti, která může být až několik desítek tisíc hodin. Kromě toho se tyto světelné zdroje hodí do naprosto každého venkovního svítidla, jen je nutné velmi dobře vybírat, protože samozřejmě i mezi těmito produkty najdete velkou spoustu rozdílů.

nakreslené žárovky

My http://shop.lightpark.cz/sodikove/c-1816/ pro Vás máme připravenu opravdu obrovskou nabídku výbojek v mnoha tvarech, velikostech, wattážích a hlavně s různými paticemi, aby odpovídali nejrůznějším světlům. To jsou prvotní a nejdůležitější parametry, podle kterých byste se měli řídit při výběru správného světelného zdroje. U nás http://shop.lightpark.cz/sodikove/c-1816/ Vám vyjdeme vstříc i pokud hledáte speciální světelné zdroje, jako jsou například speciální výbojky pro pěstování rostlin. Tak už na nic nečekejte a přijďte k nám. Jistě i Vy u nás najdete, co hledáte.